Monday, 18 May 2015

Live Your Dream & Keep Moving Forward :)

Setiap perjalanan kehidupan, pembelajaran dan perniagaan pasti ada turun naik. Kadang-kala kita akan merasai mahu seperti berhenti dari segalanya dan berputus asa. Kadang-kala, keluarga atau rakan taulan yang tidak memahami hanya mengkritik dan mengatakan kepada kita bahawa kita tidak akan berjaya. Suara-suara kecil mengatakan bahawa kita akan gagal.  Sebenarnya itu hanyalah sekadar kata-kata sahaja. Semuanya adalah bergantung kepada diri kita sendiri. Pemikiran kita sendiri. Ianya hanyalah diantara diri kita dengan diri kita. Bukan dengan diri siapa-siapa. Walaupun masih belum berjaya, saya percaya kejayaan itu akan kita capai selagi kita tidak berputus asa. Kejayaan itu akan di capai apa bila kita sabar menunggu masa dan sentiasa memperbaiki pemikiran kita. Mungkin ada orang kata, cakap saja boleh la ;)
Itu adalah perkataan-perkataan biasa yang biasa kita dengar :) Maafkan dan teruskan dengan apa yang di percayai kita buat dan apa yang kita suka buat. InsyaALLAH masanya akan tiba. Selagi tidak berputus asa. Jika berputus asa dengan masa singkat, kemungkinan kejayaan itu lagi sedikit sahaja lagi akan dapat di capai. Nasihat untuk diri saya sendiri. "Dedication! Hard Work! Dirty Donuts! Hard Work!" :)
motivation quotes Plague Of Happiness
BELI SEKARANG! untuk DISKAUN RM4!

Harga sebelum DISKAUN  : RM45 sehelai (termasuk Pos Laju)
Harga selepas DISKAUN  RM41 sehelai (termasuk Pos Laju)

Bank in ke akaun Maybank atas nama Mad About Graphic
Nombor akaun 5646 8710 8501
 
Untuk pembelian secara BY HAND hanya di Johor Bahru boleh hubungi saudara Kamarol Ariffin (Ipin) di 012-7070492plague of happiness tshirt
Cara-cara untuk membuat pembelian:

1. Bank in ke akaun Maybank atas nama Mad About Graphic Nombor akaun 
5646 8710 8501

 2. Setelah membuat pembayaran; sila email ke madaboutgraphic@gmail.com  tajuk ‘DDxPOH' butiran berikut:

- Nama:

- Alamat penghantaran:

- Nombor telefon:

- Saiz baju:

- Ref. number:
 
- Facebook Name:

Untuk pertanyaan sila email ke
madaboutgraphic@gmail.com atau hubungi 019-655 2533 Azmal

No comments:

Post a Comment